A fémszerkezetek és üzletberendezések, gyártása  maga után vonja ezen termékek profi felületkezelését melyet saját, porfestő üzemünkben oldjuk meg. Festőkemencénk 2500 mm hosszú 500 mm széles és 1000 mm magas alkatrészek, kiváló minőségű festésére alkalmas. A legjobb külföldi és hazai porfestékgyártók alapanyagait használjuk, ami garancia az esztétikus, és tartós minőségű felületkezelésre. Bel és kültéri festékeket egyaránt használunk, magas fényű, vagy matt kivitellel, sima vagy strukturált felülettel, a RAL színskála minden színében.  Folyamatosan vizsgáljuk a foszfátozó előkezelő rendszer minőségét, illetve termékeink sópermet állóságát.

Vállalunk továbbá oldószeres festést is elsősorban olyan szerkezetek esetében, amelyek méretükből adódóan nem férnek be a porfestő rendszerünkbe.

A festés alá való megfelelő felületelőkészítést saját 7x5 méteres teremben kialakított homokszóró berendezésünk biztosítja.

A saját termékek festésén kívül vállalunk bérfestést is. Festőberendezésünk kapacitását a saját gyártás mellett jelentős mértékben különféle cégek és multinacionális vállalatok félkész és késztermékeinek felületkezelése teszi ki.

 

Egyéb felületkezelési eljárások: Hogy ne csak szép,de tartós is legyen.

 

Sokrétű termékskálánk és hosszú évek tapasztalata arra ösztönzött bennünket, hogy más társcégekkel is jó kapcsolatokat alakítsunk ki. Ezen cégeken keresztül további speciális követelményeknek megfelelő felületkezelési eljárásokat is tudunk megrendelőinknek biztosítani. Tűzi és galván horganyzást,  KTL bevonatot, melyek a mai kor követelményeinek mindinkább megfelelnek.